Digitalmöten

Digitala mässor för alla

 

 

Vi skapar möten och mässor digitalt som är enkel att ta del av framför datorn

 

VI har arrangerat hundratals mässor runt om i Sverige

Den Digitala mässan är här föra att stanna, här kan man ta del av och upptäcka nya produkter och tjänster. Under Live sändningen och våra play tjänster kommer man att hitta ett stort och varierande utbud av produkter, erbjudanden och information.

Den digitala mässan presenterar information och erbjudanden från Resor, hälsa, kultur, boende, ekonomi, teknik, vård, shopping, upplevelser kommun, region och många fler kategorier. 

 

Kanalval och marknadsföring 

Våra Digitala mässor kommer att sändas på en egen kanal (hemsida) och genom Facebook.
På kanalen kommer man live kunna följa sändningen med föreläsningar, presentationer och uppträdanden som arrangeras under hela dagen. Här kommer man också kunna ta del av utställare, företag och organisationer som presenterar sig i vår play funktion genom egna digitala montrar. De digitala montrarna innehåller utställarnas egna filmer, föreläsningar, reportage och erbjudanden.
Marknadsföringen av den Digitala mässan kommer att genomföras på social medier där målgruppen för marknadsföringen är + 55 och uppåt. En annonskampanj kommer även att iscensättas i lokalpress för att nå ut till målgruppen. 

Delta på våra digitala mässor med en egen Live föreläsning eller en företag och produkt presentation

Live -Föreläsning

Ni kommer till vår studio under en bestämd tid där vi tillsammans genomför en livesändning på scen eller i en egen monter. Här kommer ni kunna presentera er och era produkter och verksamhet genom en egen föreläsning.

Digital monter

Visa upp er verksamhet, produkter och sortiment i er egen digital monter.

Ni spelar själva in er film,  skapar ert egna reportage eller annat material som vi placerar in i er digitala monter på den digitala mässans hemsida

Linköping 19/1 2021

Föreläsningarna och arrangemanget sänds från vår studio

På den Digitala mässan har ni  en möjlighet att presentera ert företag, er organisation, sortiment, verksamhet och era erbjudande till er målgrupp. Ett ypperligt tillfälle att informera om hur ni idag arbetar, hur ni kan tillgodose målgruppens önskemål, vad ni har att erbjuda och hur ni kan vägleda era kunder. 

Ställ din fråga