%

Stäng denna flik för att återgå till sändningen

Om Audika

Audika är experter på hörsel med visionen att hjälpa fler människor att höra bättre. Vi på Audika tycker att alla detaljer i livet är värda att höra. Vi är experter på hörsel och hjälper dig att nå din fulla hörselpotential. Vi erbjuder hörselvård, utprovning av hörapparater och andra hörselhjälpmedel. Varje år hjälper vi 10000-tals människor att höra så bra som möjligt.

Audika har ett 30-tal hörselkliniker i Sverige varav 2 kliniker ligger i Östergötland – Norrköping och Linköping. Audika jobbar på uppdrag av Region Östergötland inom primär hörselrehabilitering. Det betyder att vi följer regionens regler, riktlinjer och kostnader.

Vi på Audika lägger stor vikt vid vår expertis inom hörsel och hörselvård. Våra audionomer utgår från varje individs behov och livssituation i sina rekommendationer. Hos oss hittar du den senaste och smartaste teknologin inom hörapparater och andra hörselhjälpmedel.

I och med Covid-19 har vi på Audika vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att du ska känna dig extra trygg med att besöka oss.

Du kan läsa mer om oss på www.audika.se

 

 

Kundcase Sanna

”Jag känner mig stolt, för jag har gjort något åt problemet!”


Redan vid 32 års ålder upptäckte Sanna Persson att hon hörde dåligt. Det kändes förstås väldigt tufft, men hon tog tjuren vidhornen, accepterade sin hörselnedsättning och skaffade hörapparater. Idag, 25 år senare, fascineras hon av hur mycket bättre dagens digitala hörapparater har blivit. Läs mer om Sannas resa här, https://www.audika.se/blogg/2019/kundcase-sanna-audika-horselklinik

Se vår film nedan!

Audika, din expert på hörsel.

När du besöker oss kan det finnas många förväntningar och frågor. Ta del av vårt filmklipp för att se hur vi arbetar och vad vi fokuserar på när vi hjälper dig på din resa mot en bättre hörsel.

Se Föreläsning med vår Legitimerade Audionom Henrik Lindgren, i sändningen.

Audika i Östergötland

Våra kliniker i Östergötland är belägna i:

Audika Linköping
Kungsgatan 20
581 18 Linköping

Audika Norrköping
Drottninggatan 66
602 32 Norrköping

Audika Kundservice

Du kan alltid kontakta oss per telefon 010-888 53 36 och ange kod: AV5A-1 om du vill boka ett hörseltest.

Du kan även kontakta oss per email kundservice@audika.se om du vill boka ett hörseltest eller har några hörselrelaterade frågor.

OticonMore – vår mest intelligenta hörapparat någonsin

Hörapparaten OticonMore är världens första som är tränad med ljudmiljöer från det verkliga livet¹ och som bevisat stödjer hjärnans naturliga processer att organisera ljud².

Med hörapparaten OticonMore kommer du kunna höra mer detaljer med mindre ansträngning. Det gör att får mer energi över till det viktiga i livet –att umgås med nära och kära, digitalt eller fysiskt. OticonMore ger en balanserad ljudbild och skapar helt naturliga nyanser av varje ljudmiljö som du befinner dig i. Det betyder att du får rätt anpassning i rätt ljudmiljö. Allt för att säkerställa en bättre ljudupplevelse än någonsin tidigare.

OticonMorei korthet:
• Efterliknar hur din hjärna förstår och tolkar ljud
• Ger dig en optimalt balanserad ljudbild och skapar naturliga nyanser med fokus på tal
• Få 60% tydligare ljud*, 30% mer ljud till hjärnan och 15% ökad taluppfattning3

Läs mer om på Audikashemsida: https://www.audika.se/horapparater/horapparatsmarken/oticon-more

1. Brændgaard, M. 2020a. MoreSoundIntelligence. Oticon tech paper
2. Brændgaard, M. 2020b. The Polaris Platform
3. Santurette, S. & Behrens, T. 2020. The audiology of Oticon More. OticonWhitepaper
*Jämfört med OticonOpnS